Још једно велико признање за успешан рад у претходном периоду стигло је на адресу Спортског савеза Прибој, овог пута од Кошаркашког савеза Србије, а то признање се огледа у томе што ће Прибој угостити око 100 кошаркашица кадетског узраста из 8 екипа у завршном турниру Триглав кадетске лиге Србије. На овој смотри, где ћемо видети будућности наше женске кошарке по садашњем стању на табели учествоваће четири београдске екипе и то Црвена Звезда, Партизан, Радивоје Кораће и Арт Баскет, ту су још и Новосадска женска кошаркашка академија, Раднички из Крагујевца, Дуга из Шапца и екипа Параћина.
 
Детаљ са утакмице АРТ Београд - Гимназијалац Трајал                              фото: КСС
 
Спортском савезу Прибој помоћ у организацији пружиће Женска кошаркашка омладина Лим, а покровитељ турнира је Општина Прибој која ће првака Србије у кадетској конкуренцији наградити седмодневним летовањем у Сутомору.
Завршни турнир Триглав кадетске лиге за кошакашице биће одржан од 03. до 05. априла у Градској спортској дворани, а улаз ће бити слободан. Игра се по куп систему, а тачан термин одигравања утакмица биће накнадно одређен.