И поред тренутне ситуације у којој се Србија налази и где је већина спортиста и спортских колектива на принудној паузи у Спортском савезу Прибој нема одмора. Данас  је по први пут од како је ова организација основана потписан један Стпендијски уговор. Уговор су потписали Филип Комарица испред СС Прибој и млада и перспективна атлетичарка, чланица АК ФАП и млада репрезентативка Србије у троскоку и скоку у даљ Јана Драгутиновић. Одлуку о стипнедирању Јане донео је Управни одбор савеза на претходном заседању, а у њему се дефинишу обавезе обе стране, где се Савез обавезје да у наредних годину дана овој младој спотискињи уплаћује износ од 10 000.00 динара, док ће она кроз разна такмичења поред АК ФАП достојно репрезентовати ССП и општину из које долази.

 

Јана Драгутиновић на победничком постољу     фото:ССП

  • Драго ми је што смо данас потписали овај Уговор. Мислим да ова сума није велика, али да ће Јани колко толико помоћи у даљем развоју. Овим смо показали да Савез поред клубоа прати и појединачан  рад свих спортиста и мислим да ће овај  наш потез бити додатна сатисфакција и другим спортистима да крену Јаниним стопама – по потписивању уговора истакао је председник Савеза Комарица.

Након потписивања, Јана Драгутиновић је истакла да је изузетно поносна и захвална због ове награде и да јој је драго што је Савез препознао велики рад и одрицање који су довели до њених успеха. Додала је још и да јој ова пажња даје велики подстрек да још више и напорније радим у будућности.