Као што знате приоритетни циљ Спортског савеза Прибој је усмерен на децу, и остваривање што бољих услова за њихово бављење спортом.

Одлуком о буџету за 2020. годину планирана су значајна средства за Спорт, између осталог и за школски и предшколски спорт.

Кренули смо са реализацијом пројекта "Школа спорта" који се односи на децу узраста од 7 до 10 година која бесплатно могу да тренирају. Морам да похвалим рад модератора и тренера који професионално обављају свој посао, а то су: Кристина Јоксимовић, Жељко Оташевић и Слободан Никачевић.

Да би им омогућили што боље услове за тренирање, потребно ја да им омогућимо да имају и корисне реквизите за њихов континуиран напредак и развој.

Уз помоћ локалне самоуправе и наших пријатеља Дунав осигурање Спортских игара младих на челу са председницом Ivana Jovanovic, која увек са задовољством подржава наше акције извршили смо набавку реквизита.

Надамо се да ћемо кроз Школу спорта анимирати што више деце, и да ћемо једног дана имати врхунске спортисте и људе као што су: Мустафа Уфко Хасанагић, Милета Лисица, Марко Гудурић, Жељка Николић, Алем Тоскић, Горица Пијевац, Јана Драгутиновић и многи други.

Спортски савез неће одустати од припритетног циља, и настојаће да омогући деци Прибоја што боље услове за бављење спортом - закључио је Филип Комарица, председник СС Прибој.