Спортски савез Прибој је захваљујући локалној самоуправи и ЈП за изградњу и развој Прибој, завршио прву фазу реконструкције дечијег игралишта и теретане поред Лима.
                                           
 
 
"На предлог родитеља који свакодневно долазе са децом на дечије игралиште, као и суграђана који се рекреирају у импровизованој теретани на отвореном, одлучили смо се да приступимо реконструкцији постојећих терена.
Велику захвалност дугујемо професору великог срца, Владимиру Владици Радовићу који је сам реконструисао љуљашке и клацкалице на дечијем игралишту, као и клупу за бенч и два тега који ће рекреативци несметано користити.
   
 
Поред овог дечијег игралишта и теретане, Спортски савез Прибој је био носилац пројекта "Изградње дечијег игралишта и излетишта на Пањој глави".
Планирано је у наредних 15 дана да се направи дечије игралиште са љуљашкама и клацкалицама на иницијативу суграђана Звиздића насеља.
Надам се да ће наши суграђани искористити ове спортске терене за тренирање и рекреацију, и да ћемо имати више деце и рекреативаца на дечијим игралиштима и теретани"- рекао је Филип Комарица, председник Спортског савеза Прибој.