Данас је у канцеларијама Кошаркашког клуба Прибој потписан уговор о пословно-техничкој сарадњи између КК Прибој и КК Партизан. Клубови су се усагласили да ће сарађивати у техничком и организационом смислу.
 
Одржан је и радни састанак на коме су присуствовали представници Кошаркашког клуба Партизан: Зоран Стевановић, директор млађи категорија, Жарко Вучуревић, координатор млађих категорија Дуле Каравесовић, секретар млађих категорија, као и представници кошаркашког клуба Прибој, Ацо Долаш, председник клуба, Драгољуб Шалипур, секретар клуба и председник Спортског савеза Прибој.
КК Партизан ће подржати иницијативу Спортског савеза Прибој и КК Прибој да се наредне године организује турнир за децу пионирског узраста, где ће и овај трофејни тим узети учешће. Поред тога предложена је сарадња да се у Прибоју организује кошаркашки камп.
Поред радног састанка, представници КК Партизан присуствовали су тренингу пионирске селекције коју предводи тренер Синиша Ђуровић и нису крили задовољство радом овог тренера и деце која тренирају. На крају тренинга прослављени кошаркаши су поделили мајице деци.
 
Слика може да садржи: 3 особе, у затвореномКомарица, Стеваовић и Долаш             Фото: ССП