Златибор, 17.10.2020. – Трећег октобарског викенда, Златибор је био домаћин треће трке Супер Дривер купа САКСС-а. Организатор трке је био АСУ Златибор, а трку су возила 53 такмичара од којих је 51 дошао на циљ. На трци је поред такмичара из Србије наступио и један такмичар из Босне и Херцеговине што је овој манифестацији дало и међународни карактер.
Најбржи у генералном пласману је био Вељко Алемпијевић у Мини Куперу С. Друго место је припало Лазару Миловановићу у Ситроену Ц2 Р2, а трећи је био Милош Стевановић у Хонди Сивик.


АСУ Прибој је на међународној трци „Златибор-Торник 2020“ уписао свој дебитантски наступ као клуб. Једини прибојски клуб је на Златибор дошао са три такмичара: Кристијан Пенезић (Застава Југо, класа 5), Данило Луковић (Фолксваген Голф, класа 3) и Михаило Оташевић (Застава Југо, класа 5).
Пенезић је у својој класи освојио пето место, одмах иза вишеструког шампиона Србије у релију. У јуниорском првеству Супер Дривер купа, Пенезић је заузео друго место у генералном пласману што је АСУ Прибој донело први трофеј већ на дебитантском наступу.


Данило Луковић је у Фолксваген Голфу заузео осмо место у класи 3. Луковић је имао техничких проблема са својим аутомобилом који су решени у последњем моменту пре старта трке, те је и сам долазак на циљ за Луковића велики успех узимајући у обзир околности које су га задесиле.
Трећи такмичар АСУ Прибој је имао најмање среће од свих. Михаило Оташевић је показао охрабрујућу брзину током тренинга, али су га већ на првој званичној трци задесили проблеми са квачилом његове Заставе Југо, те на другој трци није ни наступио због квара на аутомобилу.


АСУ Прибој је наступом на Златибору најавио још већи ангажман у наредној години с циљем да промовише Прибој, аутомобилизам у Прибоју, али и сигурност у саобраћају како би показали своју друштвену одговорност и скренули пажњу возачима на опасности које са собом доноси вожња мимо прописа.