Спортски савез Прибој и Фудбалски клуб ФАП претходна два дана били су успешни домаћини 19. Меморијалног турнира „Владан Станквоић“ за пионире на коме су поред домаћина учествовали још и Црвена Звезда, Радник из Сурдучице, крагујевачки Раднички, Дубочица из Лесковца и Полимље из Пријепоља.
Као и претходне године, финале је одлучено након извођења пенала, а и овај пут успешнији су били млади таленти Црвене Звезде који су резултатом 5-3 савладали вршњаке Радничког из Крагујевца.
 
У борби за треће место Радник из Сурдилице савладао је домаћи ФАП са 2-1.
Треба истаћи да је овај турнир показао да наш фудбал има будућност, јер су на њему виђени бројни лепи потези који се не виђају ни на сениорксом узрасту. Домаћин је поред награда за три првопласиране екипе, наградио пригодним поклонима и најбољег голмана, а то је, као и прошле године, Веселин Гашић из Сурдулице. Најбољи стрелец је из Николић Димитрије, док је најбољи играч турнира Ђорђевић Урош, звани Меси, који је побрао бројне симпатије на овом турниру. Обојица долазе из Црвене Звезде. Плакета за фер-плеј припала је симпатичној екипи Дубочице из Лесковца, док су захвалнице добиле и судије турнира.