Након одржаног састанка 19. септембра у Хотелу Јуниор у Брзећу на коме су присуствовали председник Савеза за школски спорт Србије, Жељко Танасковић, председница Дунав осигурање Спортских игара младих, Ивана Јовановић, председник општине Прибој, Лазар Рвовић, председник Спортског савеза Прибој, Филип Комарица и координатор Дунав осигурање Спортских игара младих за Прибој, Денис Шарак договорена је сарадња између Савеза за школски спорт Србије и Спортског савеза Прибој.
Јадранка Планинчић, дирктор ОШ Благоје Полић  Фото: ССП
 
 Савез за школски спорт Србије на челу са прослављеним одбојкашем, господином Жељком Танасковићем је обећао за једну сеоску школу обручеве, голове за мини рукомет и контигент лопти, и данас је та опрема стигла у основну школу "Благоје Полић" у Кратову.
Овом приликом се захваљујемо Савезу за школски спорт Србије, господину Жељку Танасковићу који су омогућили ову вредну донацију. Поред тога се захваљујемо нашим пријатељима из Дунав осигурање Спортских игара младих на челу са председницом Иваном Јовановић, који су нам омогућили превоз спортске опреме и реквизита.