Вечерас је у просторијма Иновационог центра у Прибоју одржана Редовна изборна Скупштина Спортског савеза Прибој на којој је било присутно 20 делегата од укупно 23 клуба, који су једногласно подржали поновни избор Филипа Комарице за председника СС Прибој. Руководство које је положило испит на организацији 55. МОСИ „Прибој 2018“ у протеком мандату је наставило узлазном путањом, вративши Спортски савез Прибоја у окриље свих међународних, националних и регионалних институција спорта и физичког васпитања.

Филип Комарица, нови-стари председник СС Прибој     фото:СС Прибој

Према најавама старог-новог агилног председника Комарице наставиће се са започетим пројектима, али и наставаком унапређења школског и предшколског спорта и стварања услова за повећање доступности свих спортских садржаја рекреативцима и свим слојевима грађана Прибоја.


Делегати Скупштине Спортског савеза Прибој    Фото: СС Прибој

 

         Поред избора председника, делегати су изгласали и остале органе Савеза. На прелог Комарице, тим који побеђује се неће мењати, па ће и у наредном мандату Харис Џидић обављати функцију потпредседника Савеза, док ће УО уз председника и потпредседника чинити још и Фадил Делић, Денис Шарак, Љубиша Раовић, Сретен Дрчелић и Драгољуб Шалипур. Надзорни одбор биће у саставу Слађан Јановић, Славица Раковић и Александар Србљановић, а послове техничког секретара обављаће Денис Шарак.