Спортски савез Прибоја основан је 1997.године. Први председник савеза био је г-дин Миломир Филиповић, бивши каратиста и карате тренер.  На функцији председника био је до марта 2018.године када је због здравствених раyлога поднео оставку, а наследио је га бивши фудбалер ФК ФАП Филип Комарица. Спортски савез тренутно има 21 члана.

 
Председник – Филип Комарица


Филип Комарица је рођен 20. августа 1990. године у Прибоју, са 9 година је почео да тренира фудбал у фудбалском клубу "ФАП" из Прибоја. Фудбалом се активно бавио до своје 19. године и одласка на факултет.

По занимању је мастер инжењер организационих наука. Основне и мастер студије је завршио на Факултету организационих наука у Београду, где је уписао и докторске студије.
Као студент се бавио саветодавним услугама и консалтингом у области организационих система, након завршених студија радио је као демонстратор на факултету на предмету Анализа поузданости и ризика. Предавао је у Машинско - електротехничкој школи у Прибоју предмете Статистика и Предузетништво. Од 2016. године ради у Општинској управи Прибој на пословима Аналитичара буџета, и од марта 2018. године је постао Председник Спортског савеза Прибој.

Потпредседник – Харис Џидић

Харис Џидић рођен је у Прибоју 13.09.1959. године. У Прибоју је завршио и средњу школу где се и запослио у ФАП-у и ту радио до пензије. Цео свој живот је посветио спорту, првенствено планинарству и планинарском клубу где је једно време био председник клуба. Поред планинарства бавио се фудбалом, бранио је у млађим селекцијама ФК ФАП, а бранио је и у малом фудбалу. У Управном одоброру Спортског савеза Прибоје је од самог оснивања савеза, а на месту потпредсеника је од новембра 2017. године. 

Секретар – Шарак Денис

Денис Шарак рођен је у Прибоју 25. фебруара 1984. године, где је и завршио средњу школу. Члан је Скупштине фудбалског клуба ФАП од 2005.године. Ради у Општинској управи Прибој на пословима маркетинга и информисања у спорту. 
Секреатар је ФК ФАП од 2016. године. Члан је Управног одора Спортског савеза Прибој од марта 2017.године, од када обавља и функцију секратара савеза.


УПРАВНИ ОДБОР:

Филип Комарица (председник)
Харис Џидић (ЖКП Љесковац)
Сретен Дрчелић (ШК ФАП)
Љубе Раовић (АК ФАП)
Денис Шарак (ФК ФАП)
Душко голубовић (КК ПРИБОЈ)

Фадил Делић (РК ПРИБОЈ) рођен је у Пљевљима 25. маја 1945. године. Играо је рукомет од 1961. до 1969. године. Након рукометне каријере такмичио се за тадашњи прибојски куглашки клуб од 1981., па све до 1991. године. Поред играчке каријере у ова два спорта био је и судија. Тренутно је Председник Скупштине РК Прибој. 


НАДЗОРНИ ОДБОР:

Слађан Јановић (СК ПРИБОЈ)
Александар Србљановић (СУ Ганикус)


Славица Раковић (ЖОК Прибој) рођена је у Прибоју 31.12.1970. године где је и завршила гимназију. Високу спортску и здравствену школу, смер спортски тренер завршила је у Београду. Ради као тренер у Женском одбојкашком клубу Прибој већ 16. година. Једно време била је и Председник ЖОК Прибој.